Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

2024 ékszer trendjei – Te mit választanál?

2024.03.26 14:35
2024 ékszer trendjei – Te mit választanál?

Minimalizmus, változatosság és környezettudatosság – három szó, ami meghatározza 2024 ékszereit. Szeretnél trendi darabot választani idén is, de előtte kapnál egy kis képet arról, hogy mi is történik az ékszerek terén a nagyvilágban? Akkor ezt a cikket neked ajánljuk!

Gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók – minimalizmus vagy hivalkodás

Alig kezdődött el az idei év, néhány újdonság máris megjelent az ékszerdivatban. Az első, amire felfigyelhettünk a kifutópályákon, hogy akár gyűrűről, nyakláncról vagy fülbevalóról van szó, minimalizmus szinte minden téren egyre fontosabb. Noha az óriás fülbevalók biztosította hivalkodás a tavalyi évhez hasonlóan idén is fontos szerepet játszik, ugyanígy megjelentek a minimalista díszítéssel, kisebb gyöngyökkel ellátott darabok. Ráadásul idén akkor sem kell visszafognod magad, ha gyűrűkről van szó, hiszen 2024-ben a nagyobb gyűrűk kifejezetten divatosak lesznek, és az sem lesz probléma, ha egyszerre többet is viselsz.

Minták és funkcionalitás

A méret mellett természetesen a díszítés is kiemelkedő fontosságú lesz 2024-ben – és a természetesen kifejezést nyugodtan vehetjük szó szerint. A minimalizmus nem zárja ki a diszkrét motívumokat, így akár fülbevalókról vagy nyakláncokról van szó, várhatóan egyre többet fogunk találkozni különböző virágmotívumokkal, kontrasztos színekkel és a természet ihlette formákkal. Emellett ugyanakkor a modern funkcionalitás is kiemelt szerepet kaphat idén, így biztosak lehetünk benne, hogy a bonyolult díszítések iránti vágy nem fogja felülírni a praktikussági szempontokat.

Fenntarthatóság az ékszerek terén

Ahogy a környezetbarát megoldások minden iparágban egyre inkább előtérbe kerülnek, úgy a fenntarthatóság az ékszerkészítés során is egyre fontosabb. Az újrahasznosítás ma már akkor is trendi, ha ékszerek alapanyagáról van szó, és a prémiumkategóriás drágakövek esetében is az etikus ékszerek válnak főszereplővé. Az újrahasznosítás azonban nem jelent minőségcsökkenést, sőt, akár magát az ékszerkészítést is új, kreatívabb szintre emelheti.

Szeretnél többet tudni ékszer webáruházunk új kollekcióiról? Tekintsd meg ékszereinket Swarovski kristállyal!