Szűrés

Bevonat
Forma
Kövek típusa
Kövek színe

Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Azonnali szállítás raktárról.

Karkötők Swarovski kristályokkal

Swarovski kristályokkal díszített karkötő választékunk

Finom kidolgozású, egyedi formatervezésű kristályos ékszereink között ausztriai, egyedi, és Shamballa karkötőket is forgalmazunk, de a legnépszerűbbek természetesen a Swarovski kristályokkal díszített karláncok, karperecek. Tekintse meg Swarovski kristályokkal díszített karkötőinket!

Tovább

Mitől más egy Swarovski kristályos ékszer?

A kristályos bizsu ékszerek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek: ezek a csillogó és igényes darabok igazán ünnepélyessé varázsolják az elegáns szetteket, de akár egy hétköznapi összeállítást is különlegessé tesznek. Swarovski kristályos karkötőinket azért szeretjük különösen, mert ezek a darabok rendkívül precíz kialakítással, nagy szakértelemmel készültek. Ezek az ékszerek sokáig a kollekció értékes részei maradhatnak – akár gyűjtőknek is szeretettel ajánljuk őket.

Kínálatunkban egyaránt szerepel alkalmi megjelenéshez illő Swarovski kristályos karkötő, de rengeteg hétköznapibb ékszer is található a webshop választékában. Kiegészítő vásárlásakor mindig figyelembe kell venni, hogy milyen szettekkel szeretnénk azt viselni. Amennyiben a mindennapokra keres ékszert, jobb, ha a szolidabb darabokat választja, ezek ugyanis nem fogják elvonni a figyelmet Önről és ruhájáról. Alkalmi ruhákhoz már a gazdagabban díszített ékszerek közül is válogathat. A kristályok színére is érdemes odafigyelni. A tiszta, áttetsző Swarovski kristály mindennel viselhető, a színes kővel díszített ékszereknél azonban már valamivel szűkebb a mozgástér.

A méret sem utolsó szempont. Egyszerűen eldönthető, hogy megfelelő méretű lesz-e a kiválasztott karkötő. Ehhez csak a csukló kerületét kell lemérni, ami egyszerűen kivitelezhető egy mérőszalag segítségével. Ha ez éppen nem áll rendelkezésre, egy papírcsík is remek szolgálatot tehet. A csukló köré tekerve, majd egy vonalzóval lemérve a hosszát megkaphatjuk a csuklóméretünket. Ez alapján már kiválasztható az ideális hosszúságú karkötő.

Tovább