Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Azonnali szállítás raktárról.

Ékszervarázs blog

Néhány szó a bizsu ékszerek kapcsán

2013.10.01 09:27
Néhány szó a bizsu ékszerek kapcsán

Bár ékszer webáruházunkban számtalan ezüst, illetve arannyal bevont ékszert forgalmazunk, a legnagyobb választékot a minőségi bizsu ékszerekből biztosítjuk Vásárlóinknak. Ennek oka részben az, hogy míg régebben a bizsu ékszer fogalma egyet jelentett a hamis, s ebből adódóan értéktelen utánzatokkal, addig napjainkra jelentősen megváltozott a helyzet ezen a téren. A bizsu ékszerek ma már nem a valódi nemesfémből készült és drágakővel díszített ékszereket hivatottak utánozni, hanem formatervezett, trendi kiegészítőkké váltak, amelyeket minden korosztály, de legfőképp a fiatalok szívesen viselnek.

A divatékszer piac robbanásszerű fejlődése olyan nívós bizsu ékszer márkákat, stílusokat hozott létre, amelyek alapvetően változtatták meg a korábbi berögződéseket – gondoljunk például a Swarovski kristályos bizsu ékszerekre.

Egy másik jelentős változás, hogy míg régebben csak a felnőttek és esetleg az előkelő családok gyermekei viseltek ékszereket, addig napjainkban a bizsu ékszer tervezők minden korosztály számára készítenek elegáns, bohókás vagy akár valamilyen spirituális üzenetet hordozó darabokat (pl. az utóbbi kategóriába tartozó bizsu ékszer a Shamballa karkötő). A bizsu ékszerek épp olyan szépek, mint nemesfémből készült, drágakővel díszített társaik, ám lényegesen olcsóbbak, így mindenki számára elérhetőek. Sőt!

A bizsu ékszer egyik legnagyobb előnye, hogy minden ruhához más-más kiegészítő viselhető, így megjelenésünk stílusa könnyen és szabadon variálható.