Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

FIGYELEM! A most leadott rendeléseket május 27-én adjuk át a futárszolgálatnak. / 20% engedmény minden termékre! Kuponkód: MAJUS24

Ékszervarázs blog

A Swarovski kristályokról

2015.05.12 11:32
A Swarovski kristályokról

Tudnivalók a Swarovski Elements kristályokkal készült ékszerekről

 

Mi a Swarovski kristály?

A Swarovski kristályok Ausztriában gyártott mesterséges ékkövek. 1892-ben Daniel Swarovski feltalált egy gépet, melynek segítségével gyönyörű, kiváló minőségű, precíz csiszolású kristályokat készített kvarc, homok és ásványok felhasználásával. Ez a különleges gyártási folyamat biztosítja lehető legjobb minőségű, páratlan csillogású kristályok előállítását. A nyersanyagok pontos aránya a mai napig a cég üzleti titka:  Swarovski család öt generáció óta készíti a világ legismertebb és legkeresettebb  kristályait az ausztriai Wattensben található gyárukban.

 

Swarovski ékszer - nyaklánc

Hogyan használják fel a Swarovski kristályokat az ékszerkészítésben?

A Swarovski kristályok az ékszerkészítés minden területén nagy szerepet kapnak. Minden évben újabb kollekciók kerülnek piacra, melyekben a Swarvoski kristályok számos kombinációban megtalálhatóak, többek közt drágakövekkel és féldrágakövekkel, valamint arany- és ezüstbevonatú foglalatokkal párosítva.

Swarovski bross - kitűző ékszer

Mi a Swarovski Elements?

A "Swarovski Elements" egy márkanév, mellyel a precíz csiszolású, divatékszerekhez és egyéb kiegészítőkhöz használt Swarovski kristályokat illetik.

Áruházunk kínálatában szereplő ékszereink, melyeket 'Swarovski kristályos' megnevezéssel jelölünk, valódi Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, azonban maguk az ékszerek nem a Swarovski gyár eredeti termékei. A többi alkotórészük (lánc, kapocs, foglalat, stb.) az ékszereket előállító gyárból származik.

Swarovski ékszer - elegáns karkötő

Webshopunkban Swarovski kristályos ékszereket is talál minden kategóriában!