Új jelszó kérése

Válogasson kedvére folyamatosan bővülő kínálatunkból!

Néhány hasznos tipp az ékszerek viseléséhez

Őszi akció!

.

  30 - 60% engedmény + ajándék díszdoboz

.

Azonnali szállítás raktárról!

.

Az akció időtartama: 2017.10.16. - 2017.10.22.

Szíves ékszerek
Szíves ékszerek
Swarovski kristályos ékszerek
Swarovski kristályos ékszerek
Exkluzív ékszerek
Exkluzív ékszerek
Karórák
Karórák
Cirkónia kristályos ékszerek
Cirkónia kristályos ékszerek
Állatfigurás ékszerek
Állatfigurás ékszerek

1. Ékszerek tárolása:

 

Mivel az ékszereken nem csak viselés közben keletkezhetnek karcolások, ajánlott azokat egymástól lehetőség szerint elkülönítve, ékszerdobozban tárolni. A legfontosabb a kristályok érintkezésének elkerülése, ugyanis néhány esetben sérülést ejthetnek egymáson. Kiemelt odafigyelést igényelnek a gyönggyel díszített ékszerek is: a rendszeres tisztítás és a puha ékszertasakban való tárolás jelentősen meghosszabbíthatja az élettartamukat.

 

2. Ékszerek viselése:

 

A rendszeresen viselt ékszerek – különösen a gyűrűk – esetében szükséges azokat gyakran tisztítani, mivel a kozmetikai termékek, szappanok és kézkrémek tompíthatják ragyogásukat. Amennyiben szeretné hosszú ideig megőrizni ékszerei szépségét, érdemes elkerülni a mindennapi használatot. Háztartási munkák végzése (pl. mosogatás), vízzel való érintkezés (zuhanyzás, fürdés, strandolás), illetve alvás közbeni viselés pedig semmiképp nem ajánlott.

 

Az ékszereket díszítő kristályokra nézve a nem megfelelő igénybevételt jelentő tevékenységek (pl. kertészkedés, barkácsolás, sportolás) is rendkívül károsak, mivel előfordulhat, hogy közben megkarcolódnak vagy megrepednek.

 

Fontos, hogy ékszereit csak hajlakk, parfüm, vagy egyéb kozmetikumok használata után vegye fel, a kémia anyagok ugyanis károsíthatják az ékszereket. Használat után javasolt az ékszerek (legfőképp a kristályok) megtisztítása/megtörlése.

 

3. Ékszerek tisztítása:

 

Az ékszerek rendszeres tisztítás mellett sokáig megőrzik csillogásukat, a kristályok ragyogóak maradnak. Leginkább egy puha kendő (ékszertisztító kendő) használata javasolt, melyet időnként cserélni kell. Az ékszerek vízzel való érintkezését mindenképp érdemes elkerülni, fürdés és zuhanyzás közben viselésük tilos!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.