Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

FIGYELEM! A most leadott rendeléseket május 27-én adjuk át a futárszolgálatnak. / 20% engedmény minden termékre! Kuponkód: MAJUS24

Ékszervarázs blog

A nyár sláger ékszerei: bokaláncok

2019.06.12 15:39
A nyár sláger ékszerei: bokaláncok

E különleges, kecses ékszertípus remek kiegészítője a nagy melegben viselt ruháknak, rövidnadrágoknak és szandáloknak. A bokaláncok közel sem újkeletűek, hiszen egyes kultúrákban már évszázadokkal ezelőtt is előszeretettel viselték őket.

Európában mindeddig kevésbé voltak ugyan ismertek, de a rövidebb szoknyák és nadrágok elterjedését követően egyre többekben merült fel, hogy karjuk, nyakuk és fülük mellett lábukat is szívesen ékítenék egy csillogó ékszerrel.

Az utóbbi években a bokaláncok a nyári ruhatár szinte elengedhetetlen kellékévé váltak, és sokféleségüknek hála igen változatos módon kombinálhatjuk őket könnyű nyári ruhákkal, sportos farmer-póló összeállításokkal és fesztiválos szettekkel egyaránt.

Az áruházunkban megvásárolható bokaláncok többsége az aktuális divatnak megfelelően fehérarannyal vagy platinával bevont, de rózsaarannyal bevont darabok is képviseltetik magukat köztük. Kínálatunk formák és díszítések tekintetében is igen széles: szerepelnek benne egy- és kétsoros, csörgős, állatfigurás, kristályos, valamint modern és klasszikus modellek.

A napjainkban rendkívül divatosnak számító bokaláncokat kortalan eleganciájuknak hála bárki bátran viselheti, és szinte bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítőként szolgálnak.