Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

SZUPER HÉTVÉGE: 15% engedmény mindenre! Kuponkód: JUN2024

Ékszervarázs blog

Az esküvői ékszerekről

2019.05.08 11:32
Az esküvői ékszerekről

Ilyenkor minden szem az ifjú párra szegeződik, így magától értetődő, hogy szeretnék, ha minden a lehető legtökéletesebb lenne. A menyasszony számára különösen fontos, hogy ragyogó legyen a megjelenése, melynek elengedhetetlen tartozékai az esküvői ékszerek. A többi divatcikkhez hasonlóan az esküvői ékszerek terén is minden évben új trendek jelennek meg.

A 2019-es szezonban rendkívül divatos többsoros nyakláncok nemcsak a hétköznapokban, hanem az esküvőkön is megjelennek. A nyaklánc a menyasszonyi ruha talán leghangsúlyosabb kiegészítője, így egy gyönyörű darab tökéletessé teheti azt. Egy egyedi többsoros nyaklánc – akár kecses és visszafogott, akár feltűnő és különleges – remek módja annak, hogy kifejezzük egyéniségünket, és egyben trendivé tegyük megjelenésünket.

Az örök klasszikusnak számító gyöngyös ékszerek hosszú évtizedekig a menyasszonyi ruhák elengedhetetlen kiegészítőinek számítottak, míg az utóbbi években előtérbe nem kerültek a kristályos darabok. 2019-ben azonban a gyöngyök ismét visszatérnek a divatba mind hagyományosan nőies, mind pedig merészen elegáns esküvői ékszerek képében, melyeket viselve minden menyasszony igazi hercegnőnek érezheti magát a nagy napon.

A nyakláncok mellett természetesen a fülbevalók is elengedhetetlen kellékei az esküvői szetteknek, hiszen a menyasszonyok által előszeretettel viselt feltűzött frizurákkal kivételesen jól mutatnak. A korábban népszerű, kisebb és kevésbé hangsúlyos darabok mellett napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a függő fülbevalók, melyeket geometriai mintára csiszolt (leggyakrabban rombusz vagy esőcsepp formájú), ragyogó cirkónia kristályok díszítenek.

Összes alkalmi és esküvői ékszerünk >

gyöngyös esküvői ékszerszett

esküvői fülbevaló

esküvői nyakék és fülbevaló

elegáns esküvői ékszerszett

esküvői nyakék és fülbevaló

esküvői gyöngy fülbevaló