Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

Brossok – a legsokoldalúbb kiegészítők

2019.09.23 11:32
Brossok – a legsokoldalúbb kiegészítők

Bár sokan gondolják úgy, hogy a brossok csupán elegáns eseményeken viselt kosztümökhöz és báli ruhákhoz illenek igazán, e különleges kiegészítő napjainkban reneszánszát éli. A klasszikus stílusú brossok mellett megjelentek a merészebb formatervezésű, letisztult és számtalan, egyedi mintával és figurával díszített darabok is. Ezek immár nemcsak alkalmi viseletek, hanem hétköznapi szettek díszítőelemeként is remekül mutatnak. Mivel más ékszerekkel ellentétben a brosst nem egy adott testrész ékítésére tervezték, így csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogyan viseljük.

A hétköznapok során a brossokat leggyakrabban egyszínű, letisztul formavilágú ruhákra, blúzokra vagy blézerekre tűzve láthatjuk, valamint nyakdíszként egy elegáns fehér ing gallérrészénél. E viselési módok méltán népszerűek, hiszen egyszerre varázsolnak díszessé egy önmagában egyszerű ruhadarabot és vonják a figyelmet magára az ékszerre, hiszen fekete vagy fehér háttéren sokkal szembetűnőbbé válik egy csillogó kiegészítő. Brossokat azonban nem csak ruhákon hordhatunk: gyakorlatilag bármilyen szövetanyagon jól mutatnak, amelyre a hátsó oldalukra erősített tűvel rögzíthetjük őket. A hűvös őszi idő beköszöntével előkerülnek a szekrényből a sapkák, sálak és poncsók, melyek szintén csak arra várnak, hogy feldíszítsük őket – így kedvenc ékszerünket akár kültéri programokon is büszkén viselhetjük.

A brossok díszítő funkciójuk mellett ráadásul praktikus szerepet is betölthetnek: rögzíthetik a korábban említett sálak, poncsók és vállkendők széleit, valamint visszafogottabbá tehetik a túl mélyen dekoltált ruhákat, így azok különböző események alkalmával is viselhetők. Szintén téves elképzelés, hogy a brossok csak önmagukban mutatnak igazán jól. Formai és méretbeli változatosságuknak köszönhetően az egyes darabok bátran kombinálhatók egymással, így téve még egyedibbé megjelenésünket.

A brossok nemcsak elhelyezés szempontjából, hanem formájukat és színeiket tekintve is rendkívül változatosak lehetnek. Áruházunk széles választékában egyaránt megtalálhatók klasszikus és modern, díszes és letisztult, valamint rengeteg különféle mintával, színes kristállyal és zománcozással díszített modellek.