Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

FIGYELEM! A most leadott rendeléseket május 27-én adjuk át a futárszolgálatnak. / 20% engedmény minden termékre! Kuponkód: MAJUS24

Ékszervarázs blog

Csillogás a mindennapokban, ékszerek szürke hétköznapok ellen

2022.05.11 14:45
Csillogás a mindennapokban, ékszerek szürke hétköznapok ellen

A mondás úgy tartja, hogy az ékszerek öltöztetnek, de ettől továbbmenve mi úgy gondoljuk, egy-egy jól megválasztott ékszerrel, egy csinos fülbevalóval vagy egy figyelemfelkeltő nyaklánccal az egyéniségünket, a stílusunkat, de még a hangulatunkat is kifejezhetjük. De hogy mi alapján érdemes kiválasztanunk a mindennapokban is viselt ékszereinket? Íme, egy kis útmutató, és néhány hasznos tanács, amivel megkönnyíthetjük az ékszervásárlást.

Arcformánkhoz illő fülbevalókat válasszunk

Nem csak stílusunkat, karakterünket mutathatjuk meg a nagyvilágnak kedvenc fülbevalóinkkal, de előnyös arcvonásainkat is kihangsúlyozhatjuk a segítségükkel. Ezért sem mindegy, hogy milyen formájú, díszítésű fülbevalókat viselünk. A kerek arcformához jó választás minden hosszabb, csüngős fülbevaló, egy szögletes arcformához pedig kifejezetten illenek a finomabb formatervezésű, kerek fülbevalók. A hosszúkás arcformát optikailag szélesítik a rombusz formájú, illetve karika-fülbevalók, de a csepp vagy apróbb gömb alakú fülbevalók is telitalálatnak bizonyulnak.

 

Nyakláncok nem csak különleges alkalmakra


A nyakláncok a hétköznapi viseletek azon kiegészítői, amikkel tökéletesebbé tehetjük a megjelenésünket. Még egy egyszerű szabású, egyszínű garbót vagy egy fehér, első ránézésre jellegtelen inget is egy szempillantás alatt különlegessé varázsol, ha találunk hozzá egy megfelelő nyakláncot. Ahogy fülbevalóknál is óriási a merítés, úgy szerencsére nyakláncok esetében is hatalmas palettáról válogathatunk.
Egy nyaklánccal kiemelhetjük a dekoltázsunkat, de csak akkor, ha az adott blúz vagy ruha nyakkivágásához passzoló ékszert választunk. Aranyszabály, hogy a hosszabb láncok optikailag megnyújtják a testet, ezért akár magasabbnak és vékonyabbnak is tűnhetünk. De abban is érdemes megfontoltnak lennünk, hogy ha egy díszesebb felsőt viselünk, ahhoz jobban illik egy visszafogottabb lánc, míg ha egyszerűbb ing vagy blúz van rajtunk, bátrabbak lehetünk, és választhatunk egy figyelemfelkeltőbb, hangsúlyosabb ékszert is.