Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

Ékszer Kisokos

2019.04.03 14:07
Ékszer Kisokos

Orvosi acél: Az orvosi acél ékszerek általában krómmal, nikkellel, vagy titánnal ötvözött, acélból készült darabok. Ennek az anyagnak a segítségével esztétikus, jó ár-érték arányú ékszereket lehet készíteni. Az orvosi acélt azért szeretik különösen, mert általában nem okoz allergiás reakciót.

Gyógyító köves ékszer: Ezeket az ékszereket legtöbbször valamilyen drága-, vagy féldrágakővel díszítik. Ezeknek a féldrágaköveknek a néphit különböző pozitív élettani hatásokat tulajdonít.

CZ kristályos ékszer: A CZ kristályos ékszereket egy szintetikusan előállított drágakővel, cirkóniával díszítik. A cirkóniát szimulált gyémántnak is nevezik, mivel szinte ugyanolyan hibátlan és különleges ragyogású. A CZ kristályok szinte minden színben előállíthatóak, de néhány árnyalatot sokkal nehezebb elérni, így előfordulhat, hogy a színes kristályos ékszerek ára magasabb, mint az egyszínű köveket tartalmazóké.

Swarovski kristály: A Swarovski kristályos ékszereket speciális csiszolású kristályok díszítik. Az osztrák Swarovski cég már 1895 óta van jelen a kristályüveg-csiszolás piacán. A Swarovski termékeket az extravagancia, a minőség és a különleges csillogás jellemzi. Más kristályos ékszerektől eltérően a Swarovski kövekkel díszített darabok nagyon tartósak, a különleges technikának köszönhetően pedig kidolgozottak is.

Charm karkötő: A charm karkötők olyan láncok, amelyek számos különböző darabból, gyöngyből és a hozzájuk kapcsolható kiegészítőkből állnak. Általában nagyon színes és különleges darabok: a rájuk akasztott kristályos, üvegből készült, vagy gyöngyökkel díszített függők mind-mind más jelentést hordoznak. Sokan gyógyító, szerencsehozó erőt is tulajdonítanak ezeknek a karkötőknek.

Különleges divatékszert keres? Nézze meg széles kínálatunkat!