Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Azonnali szállítás raktárról.

Koronavírus - áruházi tájékoztató

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, hogy ebben a rendkívüli időszakban is áruházunkból vásárolnak. Hisszük, hogy a kedvesség, a szeretet és a figyelmesség továbbra is nagyon fontos szerepet játszik életünkben. Reméljük, hogy ékszereink, kiegészítőink - akár saját részre, akár ajándék gyanánt - ennek méltó közvetítői lehetnek.

Mivel vásárlóink lelki és testi egészsége is egyaránt fontos számunkra, a rendelések előkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal járunk el, odafigyelünk arra, hogy maximálisan betartásra kerüljenek a higiéniai előírások. Mindezek érdekében rendszeresen fertőtlenítjük számítógépeinket és munkakörnyezetünket, az ékszereket pedig kesztyűben vizsgáljuk át és csomagoljuk díszdobozba.

A koronavírus elkerülésének egyik leginkább hatásos módja az érintkezés elkerülése és a személyes kontaktus minimalizálása, ezért javasoljuk Önöknek, hogy vásárláskor az előre fizetést részesítsék előnyben (bankkártya, PayPal, banki átutalás), és amennyiben tehetik, házhoz kérjék a kiszállítást.

Minden jót kíván Önöknek az Ékszervarázs csapata!