Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

Lássuk az arcformádat, megmutatjuk, milyen fülbevaló áll jól!

2023.07.03 12:52
Lássuk az arcformádat, megmutatjuk, milyen fülbevaló áll jól!

Tudtad, hogy egy jól eltalált fülbevalóval kihangsúlyozhatod az arcod előnyös vonásait? Szerinted a kerek vagy a hosszúkás arcformához milyen típusú, formájú fülbevaló illik? A következőkben ennek jártunk utána. Olvass tovább, és merülj el a fülbevalók elképesztően színes világában!

Arcformák és fülbevalótípusok

  • A kerek arcformához minden hosszúkás, csüngős fülbevaló remekül passzol. Ha ilyen kiegészítőt viselsz, optikailag is hosszúkásabbnak, vékonyabbnak tűnhet az arcod. Bátran nézelődj a karakteresebb geometriai formájú és mintázatú fülbevalók között is, hiszen ez is telitalálat számodra!
  • Ha hosszúkás az arcod, kerüld a csüngős fülbevalókat! Helyettük válassz inkább mindig divatos karika-fülbevalókat, visszafogottabb gömb vagy csepp alakúakat, esetleg rombusz vagy háromszög formájú fülönfüggőt!
  • Ha szögletesebb arcformával büszkélkedhetsz, ne a szögletes, sokkal inkább a lágyabb vonalú, kerek fülbevalók között keresgélj! Neked is jól áll a karika-fülbevaló, ám ezekből célszerűbb egyel kisebb méretűeket választanod. Bátran viselhetsz csüngős vagy akár csepp alakú fülbevalót is, olyat, amik az egyéniségedhez, stílusodhoz is remekül passzol.
  • Egyesek úgy tartják, hogy az ovális arcformához mindenféle fülbevaló illik. Mi is úgy gondoljuk, rendkívül szerencsések azok, akiknek ovális az arcformájuk, hiszen rájuk csupán egyetlen egy szabály érvényes, mégpedig az, hogy lehetőleg olyat fülbevalót viseljenek, aminek a hosszúsága nem haladja meg az álluk vonalát.
  • A háromszög, a csepp alakú fülbevalók, illetve minden olyan ékszer, ami lefelé szélesedik remekül áll azoknak, akiknek szív formájú az arcuk.

 

Ha nem csak egy szemrevaló fülbevalót keresel

Ékszer webáruházunk széles termékpalettáján bizonyosan találsz majd kedvedre való fülbevalót. Ha pedig már nálunk jársz, érdemes körültekintőbben is szétnézned a termékpalettánkon, mert minőségi bizsu ékszerek – nyakláncok, bokaláncok, gyűrűk, brossok, komplett ékszerszettek – garmadája vár itt. Szemezgess a kínálatunkból!