Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Azonnali szállítás raktárról.

Ékszervarázs blog

Mi kell tudni a mágneses ékszerekről?

2011.05.09 09:23
Mi kell tudni a mágneses ékszerekről?

Egyre nagyobb a kereslet a különböző mágneses ékszerek iránt; legtöbben az önálló mágneses nyaklánc, fülbevaló, vagy karkötő iránt érdeklődnek, de a komplett mágneses ékszer szettek is egyre népszerűbbek. Tekintve jótékony egészségügyi hatásukat, ezen nincs is mit csodálkozni.

Mit kell tudni a mágneses ékszerekről?

Már az ősi indiai szent írások, a Védák is említik bizonyos betegségek mágneses kövekkel történő kezelését, Kínában pedig a Sárga Császár belgyógyászati parancsolataiban is szerepel a mágnesek gyógyászati alkalmazása. A gyönyörű egyiptomi királynő, Kleopátra mágneses homlokdíszt viselt, hogy a kövek segítségével lassítsa az öregedést és megőrizze a szépségét.

A modern orvostudomány újra felfedezte a mágneses kövek gyógyító hatásait, s az elmúlt két évtized mágnesterápiás kutatásai – sok más egyéb mellett – olyan mágneses ékszerek kifejlesztéséhez vezettek, amelyek segítenek megfelelő szinten tartani a mágneses kölcsönhatást az ékszert viselő szervezetében.

Mitől különlegesek a Jade mágneses ékszerek?

Az ékszer webáruházunk kínálatában is megtalálható Jade mágneses ékszerekben neodímium mágnesek találhatók, amelyek 2000 Gauss erősségűek. Emellett ezek a különleges bizsu ékszerek tartalmaznak olyan ásványi anyagokból készült korongokat is, amelyek jótékony hatású negatív ionokat, valamint távoli infravörös sugarakat bocsátanak ki magukból koncentrált formában. Minden Jade ékszer 316L orvosi acélból, illetve 86%-os tisztaságú wolfram ötvözetből készül, a díszítésükhöz pedig kiváló minőségű cseh kristályokat alkalmazunk.

Az orvosi acél (vagy más néven sebészeti acél) nem azonos az általánosságban használt rozsdamentes acéllal. Ez a nemesacél allergiamentes változata, amit tulajdonságainak köszönhetően előszeretettel alkalmaznak sebészeti implantátumként. Mivel teljesen lekötött formában tartalmazza ötvöző anyagát, a nikkelt, így az nem válik ki az ékszer viselése során számottevő mértékben, és nem okoz bőrgyulladást.

A wolfram a legkeményebb és legmagasabb olvadáspontú fémek egyike. 10-szer keményebb, mint a 18 karátos arany, 5-ször keményebb, mint az ipari acél, s 4-szer keményebb, mint a titánium. Ennek és az aranyéhoz hasonló sűrűségének köszönhetően az arany és platina ékszerek kedvelt alternatívája lett az utóbbi években. A wolfram rendkívül ellenálló a fizikai behatásokkal szemben, nem karcolódik, nem színeződik el. A wolframból készült ékszer nem igényel polírozást, mivel a hosszantartó viselés során is mindvégig megőrzi szép csillogását.

Szereti a szép ékszereket? Szeretne egészségesebben élni és megőrizni szervezete természetes egyensúlyát? Akkor viseljen mágneses ékszereket!

Figyelmeztetés :

    - Elektromos készülékektől tartsa távol a mágneses ékszereket!

     - Szívritmus szabályozóval rendelkezők nem használhatják !

     - Az ékszereket enyhén szappanos vizzel tisztítsa, ne használjon vegyszert !