Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

Stílusos visszatérés az irodába

2019.09.23 11:32
Stílusos visszatérés az irodába

A koronavírus-járvány következtében bevezetett kijárási korlátozások és veszélyhelyzet megszűnésével az elmúlt néhány hónapban home office-ban dolgozók is visszatérhetnek a munkahelyükre. Júniusban számos cég tervezi az irodák részleges vagy teljes újbóli megnyitását, természetesen a megfelelő egészségügyi óvintézkedések meghozatala mellett.

Sok irodai dolgozónak ez az otthoni elszigeteltségből a munkahelyi zsongásba történő régóta várt visszatérést jelentheti, bár olyanok is bőven akadnak, akiknek a hosszú hónapokig tartó home office után egy kicsit nehézkesebb lesz visszarázódniuk a régi kerékvágásba. Az irodába való visszatérést azonban jelentősen kellemesebbé és stresszmentesebbé teheti, ha előre felkészülünk rá, például kiválasztjuk, hogy mit fogunk viselni az első irodai munkanapunkon. Bár csupán apró részletnek tűnik, egy új ruhadarab vagy ékszer is kedvet adhat ahhoz, hogy visszatérjük a munkahelyünkre, hiszen a home office-ban nem sok lehetőségünk nyílt divatos kiegészítők viselésére.

Szerencsénkre az idei divat az eddigieknél is jobban kedvez a kényelemnek, hiszen Európában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az Ázsiából kiinduló, bővebb szabású, lenge ruhadarabokat előnyben részesítő trendek. Egy lazább irodai munkanapon a szűk szoknyák és farmerek helyett bátran viselhetünk könnyed anyagból készült, bőszárú nyári nadrágot, amelyben garantáltan kevésbé feszengünk majd az íróasztal mellett ülve.

Lenge nadrágok és letisztult ékszerek

Az irodai viselet mellett természetesen nem érdemes elfeledkeznünk az egyéb kiegészítőkről sem, melyek alatt jelen esetben nem csak az utóbbi hónapok során mindannyiunk elválaszthatatlan társává vált maszkra gondolunk. Az ékszerek terén az utóbbi időben szintén divattá vált a laza, eklektikus stílus, melynek talán legismertebb és legkedveltebb képviselői az egyedi, különféle charmokkal és apró medálokkal díszített karkötők. Ezek a különleges ékszerek fiatalos és modern megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, a Swarovski kristályokkal díszített darabok pedig a fényben meg-megcsillanva vonják magukra a figyelmet.

Szintén az irodai ruhatár elengedhetetlen darabjai lehetnek a sokrétű és elegáns brossok, amelyek méltán tartoznak napjainkban is a legnépszerűbb kiegészítők közé. Áruházunk kínálatában rengeteg különféle bross található a klasszikustól a modernig, a figurákat ábrázolótól az absztraktig, a letisztulttól a ragyogó kristályok tucatjaival díszítettekig. E divatos kiegészítők irodai öltözékünk ékévé válhatnak, és a legegyszerűbb blúzt vagy ruhát is egyedivé varázsolhatják.

Rózsaarany csillagos karkötőRózsaarany csillagos karkötőÁllítható karkötő

           Csillagos karperec                Pillangós-lóherés karperec                Állítható karkötő

Pillangós brossModern brossPapagályos bross

              Pillangós bross                            Modern bross                               Papagájos bross