Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

Ékszervarázs blog

Valentin-nap, a szerelem ünnepe

2019.02.04 14:35
Valentin-nap, a szerelem ünnepe

Első üzenetünk a fanyalgóknak szól: igen, tudjuk, hogy a szerelmet az év minden napján meg kell becsülni, és igen, szerintünk is fontos, hogy a szerelmesek minél gyakrabban mutassák ki az egymás iránt táplált gyengéd érzéseiket. Csakhogy a méltatlankodók félreértésben vannak: a Valentin-nap nem arról szól, hogy egy napig szeretjük a kedvesünket, figyelünk rá, hogy aztán az év fennmaradó részében elhanyagoljuk a kapcsolatunkat. Nem, a Valentin-nap a legédesebb cseresznye a szerelem habos tortáján. Az édesanyánkat is szeretjük az év minden egyes percében, mégis megünnepeljük őket május első vasárnapján – miért lenne ez másképp életünk párjával?

Szíves ékszer: nyaklánc, karkötő, gyűrű – a tökéletes ajándék Valentin-napra

Sokaknak okoz fejtörést a tökéletes Valentin-napi ajándék kiválasztása. Vajon minek örülne legjobban a kedvesünk? Mivel fejezhetnénk ki legmélyebben a szerelmünket? A virág, a bonbon, a meghitt vacsora és a romantikus programok mind-mind részét képezik a Valentin-napi hagyományoknak, ám ha pillanatnyi, múló élmény helyett valami maradandóval szeretnénk meglepni életünk párját, akkor érdemes az ékszerek felé fordulnunk.

Egy jól megválasztott ékszer igazi jolly joker, egyszerűen lehetetlen vele mellélőni. Minden nő – és szerencsére egyre több férfi is – imádja a szép ékszereket, a kamaszoktól a fiatal felnőtteken át az idősebb korosztályig. A Valentin-nap és a szerelem örök motívuma a szív, így tulajdonképpen kézenfekvő, hogy ezen a napon egy szíves nyaklánccal, fülbevalóval vagy karkötővel lepjük meg szerelmünket. A gyűrű szintén tökéletes választás azoknak, akik már olyan jól ismerik párjukat, hogy az ujjméretével is tisztában vannak.

Koronázd meg szerelmeteket ékszer webáruházunk különleges darabjaival!