Pontgyűjtő számla

Bizsu ékszereinkről

Tudjon meg többet ékszer webáruházunkban forgalmazott ékszereinkről!

 

- A Stellux kristályokról

- A Swarovski kristályokról

- Gyűrűméret meghatározása

- Ékszerhasználati útmutató

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

Ékszer webáruházunk TOP termékei

FIGYELEM! A most leadott rendeléseket május 27-én adjuk át a futárszolgálatnak. / 20% engedmény minden termékre! Kuponkód: MAJUS24

Ékszervarázs blog

Viszlát Tél, hello Tavasz!

2019.04.01 08:26
Viszlát Tél, hello Tavasz!

A melegebb idő érkezésével együtt előkerülnek a szekrényből tavaszi ruháink is, melyek az évszakhoz illő vidám színekben pompáznak. Az új ruhák mellé azonban elengedhetetlenek a divatos kiegészítők is: egy mintás óra, egyedi karkötő vagy feltűnő fülbevaló akár együtt vagy külön-külön is remekül feldobhatja tavaszi szettünket.

A 2019-es tavaszi és nyári időszak egyik nagy ékszerdivatját a tengerek élővilága által ihletett motívumok alkotják majd. A kagylókat és tengeri élőlényeket formázó nyakláncok és fülbevalók, valamint a kagylóhéjjal és gyöngyházfényű berakással díszített darabok lesznek az idei év legtrendibb kiegészítői.

Ismét visszatérnek az évek óta méltán kedvelt többsoros nyakláncok is, melyek különféle medálokat és színeket kombinálnak, így csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyen szetthez viseljük őket kiegészítőként.

tavaszi fülbevaló

tavaszra nyaklánc

tavaszi nyaklánc

csikóhal nyaklánc

kagyló medál

kék fülbevaló

Szintén központba kerülnek a nagy méretű, figyelemfelkeltő fülbevalók, melyek garantálják, hogy viselőjük mindig a középpontban érezhesse magát. Az egzotikus kinézetet kölcsönző rojtos fülbevalókat, az egyszerre merész és elegáns karikafülbevalókat, valamint a számtalan formát és stílust képviselő függő fülbevalókat mind különleges, egyedi kiegészítőként kombinálhatjuk tavaszi ruháinkkal.

A trendek által inspirálva áruházunk folyamatosan bővülő kínálatában is elérhetőek ezek a divatos tavaszi kiegészítők.

Tekintse meg új nyakláncainkat és fülbevalóinkat!